ongeval, video — oktober 26, 2011 at 08:55

Bijrijder en advocaat file-ongeluk A2 over gebruik menselijk schild door politie

by

De politie zorgt er wel vaker voor dat ergens file ontstaat zodat een crimineel kan worden gearresteerd. De automobilistenvereniging ANWB is daar kwaad over en vindt dat het doel niet het middel van een file heiligt.

In augustus vielen ook doden na een politie-achtervolging op de A2. Tussen Utrecht en Eindhoven ter hoogte van Deil kwamen twee mensen om het leven. Een vluchtende bestuurder probeerde bij knooppunt Deil de afslag naar de A15 te nemen en raakte daarbij een andere auto.

A2 ongeluk

(klik op de video-still om het item van Nieuwsuur van gisteravond te bekijken)

Zie ook A13.nu artikel ‘Dode door achtervolging: streeft de politie haar doel voorbij?’ →