Het Nieuwe Werken — oktober 21, 2011 at 12:23

Ook locaties van Het Nieuwe Werken vallen onder de Arbowet

by

Een werkgever is verantwoordelijk voor een veilige werkplek van de werknemer. Waar die werkplek zich bevindt maakt niet uit, als deze maar aan de normen voldoet. Dus laat de werkgever jou thuiswerken of bij een Smart Working Centra dan gelden dezelfde regels.

Zie werkplaatsnormen op Arboportaal.nl →

Het thuiswerken en het werken bij een Smart Working Center, waar je natuurlijk te voet, met het fietsje of desnoods met de trein naartoe gaat, heeft direct effect op de files. Bovendien brengt het rust in je donder, het is gewoon veel prettiger werken dan onder het juk van die rare 9-5 meldingsplicht die op kantoren geldt. 100% win-win natuurlijk en ik kan inmiddels echt niet anders. Sinds een jaar of 10.