A13 van de toekomst — oktober 3, 2011 at 20:52

Filevrij langsop de A13 fietsen

by

Fietsfilevrij.nl laat zien hoe je het beste van Delft naar Rotterdam kunt fietsen. Of van Den Haag naar Rotterdam (niet langs de A13):


Het gaat hier om snelfietsroutes, dus de kortste weg van A naar B. Op de site lezen we dat het doel van de site is:

Om automobilisten die op fietsbare afstand (tot 15 km) wonen te stimuleren om de fiets te pakken naar het werk. Fiets filevrij! doet dit door grensoverschrijdende samenwerking (meerdere wegbeheerders) op de routes, proactief procesmanagement en een stevige inzet op communicatiegebied.

Hoeveel mensen fietsen er dagelijks een stuk langs de A13 ipv de auto te pakken? Zijn daar cijfers van? Bij gebrek aan Twitter zal ik Fietsfilevrij een mailtje sturen. Misschien weten zij het antwoord wel.