ingezonden verhaal — juli 4, 2011 at 09:54

Mobiliteitsacties @ Delft-Zuid

by

A13 Delft ZuidWaar het regelmatig hommeles is op de A13, is bij Delft-Zuid. Lastig punt, met extra aanvoer op de vaak al overvolle weg. Laat op die plek nu een belangrijk deel van de ‘brains’ op het gebied van wegen zitten: de dienst Verkeer en Scheepvaart, TNO, adviseurs inzake mobiliteit en natuurlijk de TU. Die brains hebben zeer onlangs besloten dat ze niet alleen anderen willen adviseren over mobiliteit, maar ook het principe “practice what you preach” willen toepassen. Een Delft-Zuid waar in een gezamenlijk project alle mogelijke mobiliteitsacties op losgelaten worden, dus. Nu mogen we niet verwachten dat je daar zsm 24/7 130 km kan gaan rijden, maar binnen nu en twee jaar zou daar wel iets moois kunnen gaan gebeuren!

Een gastbijdrage van Jan Harm Brouwer van BEREIK! Heb jij ook zo’n verhaal? Vertel het ons!