Redactioneel — juni 11, 2011 at 12:50

De file, dat ben je zelf

by

boek De file datben jezelf

Is kilometerheffing een goed idee? Ligt de ellende bij de NS aan de blaadjes op de rails? Regelt het verkeer zichzelf in 2050? En waarom lopen megaprojecten financieel vaak zo mega uit de hand?

Het boek “De file, dat ben je zelf” geeft antwoord op deze vragen. Op een toegankelijke wijze lopen onderzoekers van de TU Delft in het boek met zevenmijlslaarzen door ‘bijna’ het gehele vakgebied van verkeer en vervoer. Met soms verrassende uitkomsten…

Het boek werd samengesteld door onderzoekers Hans van Lint en Vincent Marchau, beiden verbonden aan de TU Delft en Onderzoekschool TRAIL. En zal worden gelanceerd tijdens een borrel op donderdag 16 juni a.s. in Het Boterhuis, Markt 15 in Delft, ingeleid door Simon Rozendaal (Elsevier) met medewerking Charlie Aptroot (2e kamerlid VVD en woordvoerder Verkeer en Vervoer), de auteurs en diverse bekenden uit de transportwereld.

Interessante zaken niet waar? Ik ga m’n eigen op de perslijst laten zetten.