audio, interview — mei 18, 2011 at 07:56

Luister naar mijn interview voor Radio Rijnmond over A13.nu

by

Gisteravond vanaf tankstation Zuid pal naast de A13. Een interview van Jacco van Giessen voor Radio Rijnmond. Nu, hier ook online te beluisteren.

En zou het een serie voor Radio Rijnmond kunnen worden bestaande uit korte interviews met de passanten, bewoners, thuiswerkers, wegmedewerkers, natuurliefhebbers, die zich op of naast de A13 bevinden? Ik denk het wel. De A13 als een snelweg vol verhalen. Want het DNA van Jack Kerouac zit ook in ons asfalt.

zie ook artikel op Rijnmond

13 Reacties

 1. Jan Harm Brouwer

  A13: nu nog asfalt met herinneringen aan mijn versleten versnellingsplaat. Straks misschien stadsboulevard na de aanleg van de A4-midden-Delfland. Zouden al die tweets over “ik sta weer in de file” dan ophouden? Of is daar meer thuiswerken en OV voor nodig?

  • Niet allemaal in de spits rijden helpt. Fietsen en OV helpt ook. Misschien dat we dan weer het romantische beeld van vroeger kunnen opwekken. Toen we nog weleens autoloos over de A13 konden schaatsen…

 2. en volgens mij niet alleen ’s ochtends maar altijd. wat beweegt iemand om die weg te rijden? welke muziek draait men? zou er een top 10 te maken zijn van A13 muziek? Wie drinkt er een kop koffie als ze in de file staan? Wat ziet men uberhaupt in de file en waarom neemt men alsnog de auto en laat men de trein voor wat ie is? Wie maakt de mooiste zonsondergang foto? Wie wacht er aan de andere kant op hen?

  ik kan wel uren doorgaan met vragen. daar valt veel over te bloggen hoor!

 3. p.s hoeveel neuspeuteraars telt men onderweg per dag? 🙂

 4. Rick Noordhuizen

  Leuk idee een file top 10, daar ga ik eens over nadenken.

 5. ‘k zei toch!

 6. Misschien leuk voor de gebruikers van Spotify om die lijst daar mee te maken. Dat kan ook gezamenlijk.

 7. Pingback: Top-10 muziek voor de A13 via Spotify! | A13.nu

 8. Pingback: Autorit met Jacco van Giessen van Radio Rijnmond | A13.nu

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *